Print

verjaardagsfeestjes

Je verjaardag vieren in het mim; dat kan! Beleef samen met je vrienden en vriendinnen een onvergetelijk muzikaal avontuur in het museum en in het Atelier. Je kan kiezen tussen deze thema’s

- Mimomagicus (6 - 9j)

- Reis rond de wereld (9 - 12j)

Ben je tussen 6 en 9 jaar? Dan neemt Mimomagicus, het magische dirigeerstokje, jou en je vriendjes mee mee naar de instrumenten van het orkest. Word je 10, 11 of 12 jaar, ga je de wereld rond! Instrumenten bespelen, luisteren naar muziek en verhalen, oefenen om ook samen te musiceren en je eigen instrument maken: het wordt een leuke, spannende en muzikale Happy Birthday! Meteen je vrienden uitnodigen? Hier vind je alvast de uitnodigingskaart: uitnodiging. Je kan ze zelf inkleuren!

Taart en cadeautjes achteraf mogelijk in de lunchruimte voor scholen. Kaarsjes zijn niet toegestaan in het museum.

Prijs: €150 (all-in: workshopbegeleider, tickets voor 15 kinderen + 1 gratis begeleider die ook bij de groep moet blijven, drankje/koekje, klein cadeautje)

Duur: 2u

Aantal deelnemers: max. 15 kinderen

Reserveren noodzakelijk!

Mail: reservations@kmkg-mrah.be ; Tel:  + 32(0)2 741 73 02

Museum in coronamodus - maatregelen

Zolang als nodig respecteren we ten volle de coronaregels die gelden voor musea. Alle coronamaatregelen voor individuele bezoekers worden eveneens toegepast voor de groepsleden: mondmaskers (+12), handen ontsmetten, afstand houden van de gids, raak zo weinig mogelijk aan, hoest of nies in een papieren zakdoekje of in de binnenkant van je elleboog. Deponeer het zakdoekje in een gesloten vuilnisbak. Die vind je verspreid in het museum. Keer zo weinig mogelijk op je stappen terug. Vermijd tweerichtingsverkeer. We kijken uit naar je komst, maar blijf thuis als je ziek bent. Alle handcontactpunten (leuningen, zitbanken, deuren) en toiletten worden dagelijks extra schoongemaakt en ontsmet. Er zijn ontsmettingsgels ter beschikking langsheen het parcours.