Print

Lennonbus op het Koningsplein

03/10/2014 - 10:00 - 16:00 (tot 04/10/2014)
evenement

lennonbusOp vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober komt de Lennonbus langs. Lennon, vraagt u, zoals in John Lennon, de legendarische Beatle? Jawel. Met steun van weduwe Yoko Ono toeren 2 bussen de wereld rond, eentje in de USA en eentje in Europa, met de bedoeling jongeren in contact te brengen met de wereld van de professionele (pop)muziekproductie. De bus is een mobiele opnamestudio, zowel voor audio als video, waar groepen demonstraties krijgen en hands-on een en ander kunnen uitproberen.

De bus bezoeken is gratis, de gegadigden vormen ter plekke groepjes van een twintigtal mensen, die elk een half uur doorbrengen in de bus. De crew is Engelstalig.

Om de missie van muzikale opvoeding nog concreter te maken organiseren wij samen met pure fm, Classic 21 en fm brussel een wedstrijd. Jonge muziekgroepen kunnen een demo insturen en maken kans om een echte videoclip van hun song op te nemen in het mim! Bovendien krijgen zij een akoestische « John Lennon » gitaar mee, getekend door Yoko Ono zelf. Alles hierover op de webpagina van fm brussel.

Imagine ... peace!

"Lennon" and "John Lennon" are trademarks of Yoko Ono Lennon. All artwork © Yoko Ono Lennon. Licensed exclusively through Bag One Arts, Inc.
praktisch
prijs: 

gratis

opmerking: 
bip logo visit brussels logo motel one logo fm brussel logo pure fm logo