Print

info

SLUITING COVID-19
Gezien de nieuwe maatregelen genomen door de Brusselse overheid, zal het mim gesloten blijven voor onbepaalde tijd. Draag zorg voor uzelf, voor uw naasten en respecteer de geldende maatregelen. Enkel zo kunnen we deze crisis het hoofd bieden en ervoor zorgen dat we u binnenkort opnieuw mogen verwelkomen.

Op de info pagina's vindt u alles over de openingsuren, de ligging en de tarieven van het museum en al de contactgegevens. Er is ook een pagina met specifieke info ter voorbereiding van uw bezoek in groep.

Voelt u zich bovengemiddeld betrokken bij het mim ? Dan is lidmaatschap van de Vrienden van het mim misschien iets voor u. Schrijf u in ieder geval in op onze nieuwsbrief, en als het wat ludieker mag is ook onze facebook pagina de moeite waard.

Alvorens u het mim contacteert gaat u best even langs de FAQ rubriek, en ook de pagina met links en partners kan interessant zijn.

Valiezen en rugzakken

Valiezen en grote rugzakken zijn niet toegelaten in de vestiaires. Gelieve ons te verontschuldigen voor het ongemak die deze voorzorgsmaatregelen u kunnen bezorgen. In het Centraal Station kan u uw bagage veilig opbergen.